În zilele de 22 și 23 februarie, AAFAR în parteneriat cu FRFA, organizează la București, Clinicul EFAF pentru arbitraj susținut de Jose Maria Rebes, Președinte al Comisiei de Arbitraj EFAF.

Cu aceasta ocazie, ii invitam sa participe pe toți cei interesați de îmbogățirea sau clarificarea cunoștințelor legate de fotbalul american, de la autoritatea în arbitraj a Federației Europene. Acest Clinic reprezinta o oportunitate excelenta pentru promovarea si dezvoltarea fotbalului american în România.

Având în vedere experiența oaspetelui nostru, prin prisma funcției ocupate la forul european, credem ca programul și agenda de discuții privesc în aceeași măsura corpul de arbitrii cât și echipele care doresc să afle lucruri esențiale despre regulament, organizare dar și pașii necesari atingerii unui nivel profesionist.

Toate elementele care urmează a fi tratate de acest Clinic vor fi un real câștig pentru toți cei prezenți, urmând a fi punctate aspecte importante legate de regulament, dar și de tactica și organizare în timpul meciurilor.

Fiind un eveniment oficial EFAF, exista doua modalități de a lua parte în audienta. Participarea directa urmează a fi atestata EFAF de către dl. Rebes, persoanele care se vor înscrie în acest scop participând activ la ședințele clinice. Taxa pentru participare cu atestare este de 50 de euro/persoana.

A doua modalitate, este de a asista în public la Clinic, contra unei taxe de 30 de lei/persoana. Pe lângă asistenta, este inclusa participarea la o sesiune de Q&A cu dl. Rebes la finalul celor doua zile de Clinic, pentru clarificarea eventualelor nelămuriri.

Costurile pentru organizarea acestui Clinic vor fi suportate în mare parte de membrii activi ai AAFAR.

Deoarece dorim sa facem pași importanți către organizarea și pregătirea unui corp de arbitri profesioniști, dar și pentru un campionat puternic și competitiv prin prisma tratării acestui sport cu responsabilitate și maxima seriozitate, va așteptam sa participați alături de noi la unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii ani pentru fotbalul american din România.

Înscrierile la clinic se fac prin e-mail la adresa clinic@aafa.ro sau la telefon 0721 382 154.

Crusaders susține dezvoltarea Fotbalului American în România și va fi prezent la acest Clinic.