Norbert Gero la Campionatul National de Powerlifting 2011

Cluj Crusaders a participat in Campionatul National de Powerlifting 2011 obtinand rezultate foarte bune pentru echipa.
Primul obiectiv a fost să termine competitia si să stabilească noi recorduri personale, în toate cele 3 ridicări, care au fost realizate de către ambii liftieri reprezentând echipa Crusaders, Norbert Gero si Florin Oltean.

In prima zi a competitiei, sâmbătă 03 septembrie, fiecare lifter a participat la o rundă diferita. În prima rundă Norbert Gero, categoria de 59 kg, a obtinut medalia de aur si medalii pentru cele mai bune ridicări din categorie, devenind astfel primul powerlifter clujean care obţine în mod oficial o medalie.Florin Oltean la Campionatul National de Powerlifting 2011

În după-amiaza aceleiaşi zile Flroin Oltean a reuşit să stabilească noi recorduri personale în categoria sa, 83 kg, in special la deadlift cu 190 kg, care confirmă locul său ca unul dintre cei mai buni sportivi din echipa Crusaders care practică ambele sporturi, Powerlifting şi Fotbal American.

Echipa Cluj Crusader ar dori să mulţumeasca şi sa felicite Federatia Romana de Powerlifting, Sorin Cazacu, Tonik Gym şi toti sportivii care au participat la Campionatul Naţional, pentru evenimentul deosebit si succesul acestuia.

Urmatorul obiectiv al echipei noastre este participarea la Campionatul Naţional de bench press la Alba Iulia, în cursul lunii noiembrie, precum şi meciurile de fotbal american din campionatul ce vor avea loc in septembrie şi octombrie.

 

Crusaders Powerlifting

Club Sportiv Cluj Crusaders
Biroul de Presa