Atatea s-au scurs de cand o mana de entuziasti ai fotbalului american au decis sa puna bazele Cluj Crusaders. Sase campionate la startul carora echipa clujeana s-a aflat de fiecare data, reusind sa castige competitia de doua ori.

O parte din componentii echipei sunt tot cei care au pornit impreuna la drum,  unii antreneaza iar altii sunt parte din galerie. Aceia care sunt inca implicati au privilegiul sa vada cum generatiile de recruti „rookies“ care li s-au alaturat de-a lungul anilor se integreaza cu succes si intaresc frumoasa grupare cruciata, cum se dezvolta si devin mentori la randul lor pentru colegii si mai noi. Sa urmareasca cum fiecare membru al familiei Crusaders pune umarul atat la propriu cat si la figurat pentru a atinge obiectivele echipei, dar in acelasi timp isi dezvolta calitati personale cum ar fi disciplina, munca in echipa sau leadership.

Asadar, pentru a doua oara anul acesta si ultima data inainte de inceputul Campionatului National din primavara viitoare, vom organiza o preselectie de jucatori in vederea urmatoarelor competitii. Este momentul cand oricine poate pasii in lumea fotbalului american, poate  observa complexitatea si frumusetea acestuia si poate face parte dintr-un grup de exceptie. Nu conteaza daca ai 60 sau 160 kg, 16 sau 30+ ani, echipa are nevoie de tine! Trebuie doar sa iti aduci entuziasmul si ambitia, de restul ne ocupam noi!


Când? => Duminică 18 Octombrie, 2015; Ora: 11:00
Unde? => Terenul de fotbal de lângă Cartodromul din Gheorgheni (Strada Alexandru Vaida Voevod), Cluj-Napoca. https://goo.gl/BWQEfK
Toți participanții sunt rugați să vină cu echipament și încălțăminte sport (preferabil cu crampoane).

POSTS