Pentru a putea creste pe termen lung și pentru a ne urmări scopul de a dezvolta acest sport spectaculos și complex, formator de caractere și o alternativă ideala pentru tinerii aflato în căutarea unei discipline deosebite care îmbina forța fizica cu cea mentala, avem nevoie de sprijinul unor sponsori interesați de valori sociale precum performanta, responsabilitatea, disciplina, implicarea sociala și care doresc promovarea imaginii lor prin intermediul acestui sport.

Prin urmare am creat o serie de Pachete pentru Sponsori care ne vor ajuta să achiziționăm echipamentele necesare, materialele pentru antrenament, uniformele echipei, precum și sa susținem costurile jocurilor din deplasare și ale competițiilor sportive la care participam, etc.

Clubul Cluj Crusaders este interesat în acest sens de încheirea unor parteneriate mutual avantajoase cu sponsori naționali și internationali.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau doriți să stabiliți o întâlnire cu noi, va rugam sa completați formularul de Contact de pe aceasta pagina și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Club Sportiv Cluj Crusaders.

 

 

 

[starbox]