Un weekend plin pentru Cluj Crusaders a debutat cu parada sportivilior organizată cu ocazia ediției a doua a “zilelor Clujului” când echipa de Fotbal American și Powerlifting a defilat in centrul Clujului alaturi de sportivii de frunte ai municipiului.

Sâmbătă, în data de 26 mai, echipa de Powerlifting s-a deplasat la Râmnicu Vâlcea, împreună cu antrenorul Rafael Ruiz pentru a participa la Campionatul Național de Powerlifting Juniori și Tineret.

Ziua a fost destul de istovitoare, intrucât competiția s-a desfașurat într-o singură zi, debutând cu categoria feminin juniori și tineret, toate categoriile de greutate, urmată de categoriile 59 și 66 de kg masculin, încheindu-se cu categoriile grele masculin, 74-105+ kg, dar a fost încununată de succes prin prestația sportivului nostru, Laurențiu Ciolacu, care s-a clasat locul doi pe podium, obținând titlul de vicecampion național la tineret, categoria 74 de kg, cu un total de 442,5 kg și 325 de puncte wilks.

De menționat este si faptul ca Laurențiu, pe lânga medalia de argint, a mai strâns înca 3 medalii de bronz pentru fiecare proba individuala (genoflexiuni, împins de la piept, indreptari).

Duminica 27 mai, tot în cadrul ediției “Zile de Cluj” a avut loc un meci demonstrativ de Fotbal American, disputat între Cluj Crusaders și Shark/Warriors (echipă formată din Constanța Sharks și Bucharest Warriors). Ploaia nu i-a oprit pe fani să asiste la spectacolul sportiv oferit de cele două echipe. Placajele și touchdown-urile numeroase au făcut deliciul publicului, iar băieții noștri au câștigat cu 48-8.

Cluj Crusaders vrea să mulțumeasca urmatoarelor persoane si instituții pentru un weekend excelent: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Paul Cîmpean, Federația Româna de Powerlifting, Ioan Frațila, Ovidiu Panazan, tuturor celor din Râmnicu Vâlcea, Constanța Sharks, Bucharest Warriors, Prodvinalco și tuturor prietenilor, parinților, familiilor, fanilor care ne-au sprijinit.

Club Sportiv Cluj Crusaders